Πολιτιστικός Σύλλογος Μονής Μαλεβιζίου

Σεμινάριο Τοπικής Ιστορίας – ευχαριστήριο

Ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσουν στην αντίπερα όχθη οι μαθητές του και όταν τους διευκολύνει τη μετάβαση , αφήνεται στη χαρά της γνώσης τους .

Αυτό έγινε και με τον Γιώργο Σκραφνάκη που επιμελήθηκε τις οκτώ θεματικές ενότητες του επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα “Η Βενετοκρατία στην Κρήτη “ που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονής και η Τοπική Κοινότητα Μονής  ( 10/4/24 έως 12/6/24 )
Το σεμινάριο είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο καθώς ο λόγος του κ. Σκραφνάκη ήταν μεστός, άμεσος και κατανοητός . Γεγονός που απαιτούσε από τον ίδιο να αφιερώσει πολύ χρόνο από το χρόνο του και μάλιστα αφιλοκερδώς ,καθώς η ανιδιοτέλεια είναι γνώρισμα του χαρακτήρα του.
Έτσι το σεμινάριο Τοπικής Ιστορίας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και δεν είναι τυχαίο ότι δέχτηκε προτάσεις από κατοίκους γειτονικών χωριών για να μεταφερθεί η ιδέα της επιμόρφωσης και στη δική τους κοινότητα .
Ο πολιτιστικός σύλλογος και η τοπική κοινότητα Μονής Μαλεβιζίου ευχαριστούν θερμά τον κ. Σκραφνάκη Γιώργο του Εμμανουήλ καθώς και όλους εσάς που παρακολουθήσατε τα μαθήματα Τοπικής Ιστορίας που δίδαξε.

Σας ενημερώνουμε  ότι υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου   μέσα από την ιστοσελίδα του χωριού μας  www.moni.gr ή πατώντας στο σύνδεσμο που ακολουθεί H Βενετοκρατία στην Κρήτη

Εάν σας άρεσε αυτή η δημοσίευση μοιραστείτε την!